Excited....

Oleh kerana excited dan banyak sangat yang bermain di fikiran saya tentang nak buat post article dalam blog saya nie. Sampaikan tak tahu nak mula dengan topik apa, so what i do is. I let it out je apa yang dalam fikiran aku.Tak kiralah dari segi music, minat aku, dan berkongsi informasi pasal apa yang aku ketahui dalam apa-apa saja topik.

At this time, aku fall in love plak dengar lagu-lagu PUTUMAYO. Apa benda plak lagu-lagu Putumayo nie? hmmm.... nak tau? Actually, saya dengar lagu nie secara tak sengaja. This morning, Bos saya tanya samada nazmie pandai transfer lagu cd pilihannya ke dalam mp3 playernya. So, saya cakap je pandai buat (eventhough sebelum nie saya tak pernah transfer lagu-lagu ke device mp3). Katanya dia suka dengar muzik nie semasa dia jogging pagi-pagi kat taman rekreasi. Maklumlah, saya takda mp3 player yang kecil macam ala-ala ipod tu. So bila tengah transfer lagu-lagu pilihan bos saya, saya tertarik dengan lagu-lagu Putumayo nie. Best dengar lagu-lagu latin nie. Putumayo Presents: Latin Groove.

Thanks to my bos sebab introducekan lagu nie pada saya secara tak sengaja. Hehehe...... This music feed my soul with a great music.

Comments

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat