Come Back Post

It's been awhile saya tak update my blog post. More than 2 weeks i never update this blog. I promise to myself before that i will never leave for more than 1 week and must keep update for at least 1 post per week but i failed to do so. Nah, whatever it is, i'm still here to update my blog even i failed to keep my promise.

Here are some of my life activities for the past 2 weeks.

KLIA
First time pergi KLIA hantar Kakak Daddy MAJ with here daughter. Nice experience i have there sambil ambil gambar. Memang besar tempatnya dan banyak tempat yang menarik untuk dilihat esp. macam saya ni yang first time gi KLIA which one of the best Airport in the World.



Watching Indiana Jones at Suria KLCC


A Famosa Resort
Sorry, buat sementara nie saya tak simpan gambar lagi sebab aku tak jumpa-jumpa gambar tu kat Harddisk. Kalau dah jumpa nanti aku postkan lah kat sini.

Ini pun dia, gambar yang aku janjikan hari tu. kwa...kwa...kwa... yang penting nampak signboard tulisan A Famosa tu dah membuktikan aku dah gi Animal World Safari. To be frank.......tak lah secantik manapun tempat kat A Famosa resort nie yang seperti di iklankan. Biasa-biasa je. Tapi bestlah nampak pelbagai haiwan-haiwan yang menarik dipamerkan kat Animal World Safari.

Beli Buku Adobe Flash CS3 Professional (Classroom in a book)

Nak belajar lah plak Pasal Flash. Syok nampak website yang ada animasi....so tergeraklah hati nak belajar pasal Flash. Buku nie dibeli kat Bookfest kat KLCC Convention Centre. But one thing yang buat saya agak kecewa ialah buku-buku komputer & internet tidak banyak yang di display.

Comments

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat