Get Paid With Yuwie : Social Network


Banyak laman web Social networking diluar sana seperti Friendster, Myspace, Tagged, Hi5, Ringo, Faceparty atau yang hangat diperkatakan sekarang ini iaitu Facebook mendapat perhatian ramai penggemar surfer terutamanya remaja yang gemar bersosial melalui internet.

Dalam laman web social networking, kita boleh mengenali banyak benda seperti tradisi orang di luar negara, berkongsi pendapat, kehidupan seseorang itu, mendengar music dan banyak lagi. Best kan!!!! Hanya dengan melalui internet sahaja, kita boleh berkenalan dengan orang ramai dari seluruh pelusuk dunia.

Tapi tahukah anda, bahawa pemilik-pemilik laman web sosial networking ini mengaut keuntungan berjuta-juta ringgit seperti Myspace daripada iklan-iklan yang diletakkan dalam laman web tersebut. Dengan traffic yang banyak, mestilah dapat klik yang banyak juga.

Untuk renungan bagi para pembaca, untungkah kita kalau hanya sekadar mengunakan perkhidmatan tersebut tanpa mendapat apa-apa keuntungan? Ya, memang dari segi mendapat kawan yang ramai dan dapat perkhidmatan percuma adalah salah satu keuntungan yang kita dapat.

Tapi alangkah baiknya kalau dalam masa yang masa kita dapat sedikit keuntungan daripada hasil pendapatan pemilik laman web sosial networking. Terutamanya dengan harga minyak yang naik tinggi sekarang. Dapatlah juga sedikit pendapatan melalui internet kan..... hehehe..... manalah tau, jika banyak dapat duit melaui internet boleh bayar untuk isi minyak kereta.

So, jika anda :

Inginkan lebih ramai kawan dari seluruh dunia?

Gemar bersosial networking?

Nak menjana pendapatan melalui internet?

Dengan Yuwie, adalah laman web yang harus anda lawat jika anda kata Ya pada ketiga-tiga yang disebut di atas.

Comments

  1. Hello,

    Thanks for ur time to see my blog... hope to see and hear from you soon...

    muacchh

    Chiow bello...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Black Seed Oil