Tak Dapat Install Photoshop CS3


Menggaru kepala bila tak dapat install Photoshop CS3 Extended dalam notebook pc. Rasa menyesal pun ada juga sebab Photoshop CS3 saya dah remove-kan dalam program files dan juga telah delete dalam recycle bin. Bila nak Install Photoshop CS3 extended plak keluar satu message yang PSD CS3 extended tak boleh di install sebab ada conflict dengan PSD CS3. Kan padan muka aku, siapa suruh gatal sangat nak remove-kan PSD CS3 tanpa Uninstall dalam add or remove programs. Apa tidaknya, saya tak jumpa dalam Change & remove programs. So, saya main jelah kat program files. Inilah akibatnya atas perbuatan aku yang nak sangat install software terbaru dari Adobe.



arrrhhhh.....................Geram tak dapat install. Nampaknya untuk sementara waktu, kenalah guna Paint Shop Pro dul untuk edit gambar-gambar fotografi saya.

Comments

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat