Pengalaman Pertama Balik Ke Kg. Majidee, Johor Baharu.

Dalam perjalanan awal balik ke Johor. Saya macam nak menangis , my emotions is not stable. I don't know why, i just want to cry but i can't show it in front of my foster family especially to my Foster Father. Sejak saya nampak Adik-adik melambaikan tangan pada anak rumah sebelah jiran (che' Pa) kat rumah Rawang. Di tambah lagi Bapa angkat saya pasang Bacaan Surah-surah Al-Quran(Mp3). Bertambah lah lagi air mata saya nie nak menitis tapi saya masih nak tahan lagi. Sebenarnya, saya teringatkan di kg. Sabah. Adalah kenangan manis di sana.

Dah 2 hari di kg Majidee di rumah Nenek Angkat saya. Adalah juga tolong-tolong bersihkan rumah dengan Mak Su. At least, raya kali ni adalah juga sumbangan saya buat walaupun first time beraya dengan Keluarga Angkat i kat semenanjung nie. Daddy, Thank you for this oppurtunity to celebrate Raya with your family.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat