Maybank2U

Hari nie gi keluar, applying for new bank account at Maybank. So,worth it. So happy to open an account at maybank because i've been a given a choice to choose wether to have the ATM card or the Debit Card. So apa lagi mestilah saya pilih debit card. Which i've been waiting to have a debit card for my paypal application. Yahoooo......

If you ask me why i choose debit card which give me more advantage than using ATM card?

1st,   as i mention above to enable me to open an Paypal account.(the most important thing)
2nd, easy for me to make an online banking.
3rd, A national payment acceptance for any bookstore, groceries store and etc. that accept a bankcard.



BIMB, i'm sorry. It's hard to make an online banking with you guys. So, i have to find another bank which make my life more easier to make a transaction through online.


Lepas selesai buka account maybank. Gatal plak kaki nie nak ke Kinokuniya bookstore kat KLCC. Memang rindu sesangat nak gi sana. Saje nak mabukkan diri dengan buku-buku komputer dan majalah-majalah web design and photoshop. Ade hati plak tu nak beli buku baru. Dah lah tu, jangan nak berangan nak beli buku baru lagi. Dah berlambak kat rumah. Bukannya habis baca pun. (Dush....dush...)


Cari gak majalah fotografi favourite saya kat kinokuniya. Tapi tak ade, mungkin dah habis kot. Maklum lah majalah nie memang laris. Contentnya memang bagus. Akhirnya jumpa majalah tu kat myNews.com. Harga pun berpatutan. Taklah sampai perpuluh ringgit. tak sampai RM10 pun. Beli sebulan sekali pun tak rugi. 



Alhamdulillah, selesai juga urusan untuk hari nie. Anyway, Thanks to Mummy sebab ingatkan nazmie hari tu untuk buka account kat Maybank.

Comments

  1. salam dari bumi Dublin, Ireland.. saje2 blog hopping.. :)

    ReplyDelete
  2. Thanks for dropping by on my blog Dr. Jhaz. :)

    ReplyDelete
  3. hey ...
    me want to suggest sumthing since u like the debit card so much,
    if u r free .. u just search about the saadiq acc from standard chartered bank.
    me have that acc, that all in one acc, debit card, saving and checking with cheque book for easy transaction, and also internet banking .. all in one acc.

    furthermore .. u will get the 7% rebate at petrol station, and 5% if purchase at hypermarket.
    me so happy with the service ...
    y dun u .. :)

    .. just drop by,
    actually me at office ... nothing much to do, just random read and search and meet ur blog, nice n3 and catchy.. ha ah ah

    so salam from Mr apple ya :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat