Life without you favourite Applications.

Bila laptop ataupun PC di rumah, tentu akan buka sesuatu applikasi yang selalu diguna untuk tujuan tertentu. Tentu semua orang mempunyai applikasi kegemaran yang anda tak boleh tahan tanpa menggunakannya walau sehari...

If you ask me, these are the applications that i can't live without ;

Google - esp. Blogger.com

Yahoo Messenger - Nie dah rutin seharian...nak try version terbaru? webcam dah tak sekat-sekat lagi.

Google Chrome - The fastest web browser (kalau hang, guna Firefox)

Ms Outlook - Personal Management


Ketagihan ;

Facebook - tak sah kalau tak buka beberapa kali dalam seminggu. Dinasihatkan kepada orang yang diluar sana yang juga ketagihan. Kurangkan buka laman web nie. Nanti ade tanda Facebook kat dahi nanti. hahaha....

Tweetdeck (twitter) -  Salah satu applikasi yang terbaru yang saya install kat laptop. memang best. Good for blog traffic.

Bagaimana pula dengan anda? do you have favourite applications that you can't live without?

Comments

  1. lbh kurang sama cam abg. Online ym n fb 24h sejak ada whitey ni. Lg2 da install nimbuzz. Software tuk online tanpa had kat hp. syok giler... :-)

    ReplyDelete
  2. Ju suka facebook. Tanda kat dahi lum ada, baru setakat paras dagu. hehe

    ReplyDelete
  3. ::::Syuq::::

    dah bermacam2 applications yang canggih zaman skrg nie. Nimbuzz nie mesti baru nya applications...

    ::::CatWomens::::

    JU, kejap lagi tu ade lah tanda kat dahi. heheheheh...dalam 2-3 minggu adelah tu. How are u?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat