Ramadan Karem

Menaikkan semangat dan sentiasa maintain untuk update blog adalah bukan senang untuk saya. Kerana saya selalu kebuntuan idea untuk menulis sesuatu dalam personal blog ini. Agaknya mungkin sejak kebelakangan nie saya selalu guna OS Kubuntu kot yang menyebabkan saya selalu kubuntuan.

Oklah lupakan pasal Kebuntuan, now let's start with a new chapter in this blog. Banyak benda yang saya nak tulis, cerita dan luahkan dalam blog ini. Tapi banyak benda lagi perkara yang lebih penting saya kena dahulukan. 1st thing 1st.

What i've been through this lately is :

Alhamdulillah...Saya telah lulus dalam ujian JPJ. pada 8hb Julai bertempat di Driving School PS Samy yang bertempat di Kuala Kubu Bahru. Ku panjatkan syukur kepada Allah SWT kerana memberi kekuatan dan nikmat yang KAU berikan ini pada Hamba-MU.

Terpaksa membatalkan class untuk sebulan. sekarang dah lebih dari sebulan tapi lum daftar balik lagi untuk masuk class semula.

Been to Doha for one Month. Pengalaman yang paling menyeronokkan. Banyak yang telah saya pelajari apabila berada di tempat negara Arab. All i can say is Bumi ini penuh dengan kekayaan ciptaan Allah SWT. Nikmatilah keindahannya... :)


Tulah pengalaman yang saya lalui selama saya tak update blog ini. Insya'allah di masa akan datang akan tulis post article yang lebih menarik lagi. Di Bulan yang Mulia ini, saya juga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat Menjalani Ibadah puasa kepada semua org Muslim di seluruh dunia.

Semoga Ramadan kali ini memberi sejuta Rahmat bagi kita semua.

Comments

  1. baru dpt lesen ek? keta ke?
    tahniah ramos.. salam ramadhan ya..

    ReplyDelete
  2. heheheh. thank u. ye....baru dapat lesen. Maklumlah.....

    Selamat berpuasa to u too.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Black Seed Oil