Danbo Makhluk paling Comel sekali.

A week ago, my foster sister  ask me to change her header blog. She asked me to put an image of Danbo. In my mind asked.... Danbo nie ape? ingatkan nama cartoon haiwan ke, or nama watak cartoon manusia. At 1st, she sms me dando. I search it on google, but lain plak resultnya. Rupanya she type it error. Rupanya DANBO (si Kotak Comel). so search lah lagi kat Google.






Apabila dah kuar result kat image, punyalah COMEL........  Saya pula dah macam budak-budak suka benda-benda cam nie. Tak kisah.... tak salah pun. yang penting suka tengok. Sampai kat Laptop screen pun letak Danbo. hehehehe....  Terima kasih pada Kak Uda kerana menemukan abang dengan Danbo. :)

Revoltech Danboard Yotsuba&! Action Figure
For your info, Danbo pun ade Facebook Pages tau. Jangan ingat si kotak comel nie takde FB pages.

Comments

  1. waaahhhh. sangat-sangt comel. rasanya mcm nak letak kat hp plak. hehehe

    ReplyDelete
  2. owh
    rupanya kotak nih namanya Dunbo

    ReplyDelete
  3. Abg Syuq : Memang comel. Danbo on my screen laptop. Hari2 tgk Danbo. hehehe...

    ReplyDelete
  4. Hans : Yes nie lah Danbo. :) tak nak berkenalan dengan Danbo? heheheh...

    ReplyDelete
  5. Pink Velvet : Pic yang pertama tu memang comel siap dengan ribbon. Pic tu lah yang jadi Header Image blog untuk my foster sister. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat