Lifestyle Digital @ KLCC

Last 31st July, on Sunday. Pergi ke KLCC sebab dengar kata dari member ade PC Fair katanya. Pergi ke tempat tu nampak lengang je. Tak seperti biasa yang kita sangkakan, banyak orang. Mungkin esok dah nak puasa kot so maybe orang banyak yang duduk kat rumah. Rupanya not PC Fair but it's Lifestyle Digital expo 2001. Downgrade pada PC fair. 

 Tujuan datang ialah nak cari barang yang nak dibeli, konon-konon ade offer murah. Tapi kebanyakkan yang dijual Scanner dan Printer yang biasa. Takde scanner khas....... heheh.

I found this two gadgets that interest me. satu ialah Wireles Webcam. Wah hebat...... dah ade webcam tanpa wayar. leh letak kat mana-mana webcam nie. Another one is Nikon coolpix. Digital camera yang  mempunyai fungsi seperti Model Nikon DSLR camera. Dah tak rasa berat nak ambil gambar yang berkualiti tinggi. i think pencetus camera sebegini ialah dari Olympus.

 Setiap kali pergi ke tempat macam nie, tak lepas dari catalog atau brochure yang diedarkan oleh para peniaga dalam expo nie. Endingnya, masuk dalam tong sampah. tak guna pun kalau bawa ke rumah.

P1 i like. :)

Comments

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat