Sg. Buloh, Flowers Heaven Place

Last Monday baru-baru nie, pergi nursery kat sungai Buloh dengan Daddy saya beli bunga ros, pokok daun Kesum, pokok cili, tanah, dan baja. Kata Daddy, tempat kat nursery sg. Buloh bagaikan syurga bagi penggemar-penggemar bunga dan pelbagai tumbuhan yang lain. Boleh dikatakan semua bunga-bunga ada kat tempat nie. So, saya pun ambil kesempatan lah ambil photoshoot gambar............




Sambil mengambil gambar bunga-bunga yang cantik nie, terdengar dua sekawan orang india berkata bahawa saya nie ambil gambar bunga-bunga nie untuk tulis satu buku tentang "Flowers" sambil dia katakan pada penjaga kedai bunga. Dalam hati saya berkata "Hahahahahahaha....... Yelah tu." Ada plak........ Dia tak tau yang aku ambil gambar nie hanya suka-suka je. Maklumlah, dah terjangkit hobi bergambar. hehehe....



Sedang keasyikkan mengambil gambar dengan klik sana klik sini. Uncle India tu pun mendekati saya lalu bertanyakan dan ingin mendapat kepastian samada aku nie ambil gambar bunga-bunga nie untuk tulis buku. Well, saya cakaplah yang saya ambil gambar nie bukan untuk tujuan nak tulis buku tapi hanya sekadar untuk suka-suka je memandangkan saya nie suka bunga-bunga. Nak je aku gelak....... muahahahahaah!!!

Comments

  1. rojak bloggers... UNITE!

    Salam kenal dari Adeladei.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat