Posts

Showing posts from October, 2010

EveryDay 2 School

Image
Since SPM exam is around the corner,I'm attending a special class at school. Thanks to the Principal of that School that giving me an oppurtunity to Study there esp. for Islamic subject. Since i'm very new to this subject, i'm facing a hard time to find an Ustaz for teaching me this Subject since it is not avaiable at any Tuition centre. Alhamdulillah, with the help of my Cousin Kak Far who is a teacher in Elementary school. Finally, we find the solution on how to get an Ustaz so that i can start my study much better by having a guidance from the person who are accredited. The teachers are helpful and friendly.

Picture via google image
Now, here i am in this beautiful school which really giving an oppurtunity to improve myself. Not even just attending for Islamic subject but now i'm attending for other subjects that i have take until  SPM exam day.

A Few Plans for Future Project.

Melihat pada tajuk di atas nampak macam nak buat Project yang something BIG lah konon. hehehee..... Adelah yang ku impikan mengenai project yang saya nak buat nie tapi memerlukan beberapa penulis blog. Prospect dah ade but haven't ask this person yet about the plan that i'm going to do. Insya'allah after my SPM i'm doing to start doing this project. Semoga plan nie menjadi kenyataan nanti. :)

Additional Mathematics

Image
Ape bezanya Additional Mathematics dgn pure mathematics? anyone can tall me about this? Anyway, sebenarnya saya nak bercerita tentang add. maths yang saya belajar kat Kelas. The story goes like this. My teacher sering kali mengajar dengan memulakan sesuatu cerita. kekadang it took him about 10 to 20 minutes baru dia mula mengajar. Some student dah muka monyok dan bosan mendengar cerita cikgu nie. 

Ada pelajar yang kata dengan saya : 
Si Minah Student : Bang, cikgu nie asyik cerita je kan? entah ape-ape yang di bebel nye. Saya                    : Alah, ko sabar je lah. Dia yang cikgu bukan kita. Lagipun adalah tu yang dia nak                                    kaitkan dengan topic yang kita akan belajar nanti. Si Minah Student : Yelah...yelah.....
Tetiba cikgu tu tanya saya...
Cikgu                  : Hah, Nazmie! I wanna ask you one question. Katalah u dah beli satu tanah lot kat                                   suatu tempat. What is the is the 1st thing u need to do? Saya                   …

2 Days KL

Few days ago, pergi ke KL untuk uruskan sesuatu. Balik dari KL naik KTM selama 7 jam. Ingatkan akan tidur nyenyak dan cukup tidur.... tapi disebalik pulak yang berlaku. keadaan tersebut membuatkan saya tidur-tidur ayam. Walaupapun yang berlaku terima jelah.... yang penting sampai JB. Tak sakitpun.... hehehe.....

What have i done in KL? Ok routine nie tiap-tiap tahun kene buat. But i guess, i don't think so that i need to tell what it is. But i'll share some of the experiences that while i'm in KL few days ago. Actually the plan was only spend 1 day untuk selesaikan urusan nie tapi berlanjutan plak.

Do you know that beli tiket bus Transnasional sekarang dah boleh beli melalui online? It is easy and fast. But this website ticket online menyediakan untuk ketiga-tiga bus iaitu Transnasional, Nice dan Plusliner. But the story behind this is that, i beli ticket kat website nie dan bayar melalui MBB2u. I bought a 11:35pm middle of the night which is in the morning akan bertolak …