Cabut Gigi

Alhamdulillah.....2 gigi saya yang buruk telah pun dicabut. hehehe.... one of my goal untuk cabut gigi saya yang buruk nie telahpun tercapai. It was a good experience than before.....kali nie saya tak rasa sakit sangat bila dicabut. Sebelum nie memang sakit....arrhhhgg.... SAKIT!!!!

Yikes......... kiri dan kanan kena cabut.

Ubat yang diberi.


Kain Kapas untuk sumbat ke dalam lubang gigi. Banyaknya di bagi.

Anyway, kalau korang nak cabut gigi ke......korang carilah Klinik Pergigian yang tertera dalam gambar tu. Siap promosi lagi...... hehehe. Good Services.


Thank u Daddy. :)

Comments

  1. best nyer... dah tak sengsara lagi kan?

    gigi aku tak boleh cabut lagi. doktor takut... sbb doktor kata saraf aku tak baik lagi. malam2 berdenyut je.. tensi tau!!

    ReplyDelete
  2. ::Phatabulous::
    Yes Phatabulous, dah tak sengsara lagi. All i need to do now is save some money to put some new fake teeth for a new perfect hollywood smile.

    Rasanya u have to wait untill ur gigi tak sakit lagi baru boleh cabut. Semoga sakit gig u akan berhenti so that bolehlah dicabut. :)


    :::larahati:::
    hi, im fine. Thank you. and How about u?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat