Driving License

Setelah Lulus dalam Ujian berkomputer. Alhamdulillah Confirm dapat L dah. Tapi tulah, nak dapatkan Lesen L nie mengambil jangka masa yang lama gak. Baru tunda seminggu. dah boleh sampai 2 bulan proses untuk dapat lesen L nie. Lagipun ambil lesen untuk kedua-dua sekali kot. Kursus nye berasingan dan hanya ade pada hujung minggu. Tu yang rasa lama. :)



After Lulus, memang kena ambil kursus Amali plak untuk kedua-dua lesen nie.


Selepas selesai kedua kursus amali nie baru lah dapat lesen L. itupun kena tunggu seminggu untuk dapatkan lesen nie. Hmmm....nak tunggu turn untuk kursus practical memandu punya lama. takes two week baru selesai. Aiyoyo....



Baru lega sikit. Lega sikit je. Kena ambil test yang terakhir baru dapat Lesen P. Baru lega banyak. Insya'allah boleh Lulus dan dapat Lesen P. Nie pun dah bergegar dibuatnye. Maklumlah, langsung takde experience bawa kereta. Tapi Alhamdlillah, selama 3 jam belajar for the 1st time. Lama-lama boleh catch up ape yang dipelajari.

Comments

  1. tahniah naz! jgn rempit2 k...hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Bang....Eh takde lah sampai nak rempit2. Nazmie tak biasa nak merempit. heheheh.....

    ReplyDelete
  3. congratulation! dah dapat P nanti senang sket nak jalan2 ambik gambar...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat