Kuala Lumpur International Book Fair

KL Book Fair kali ini memang ramai pengunjung. Kerana tahun ini, ia bertaraf Antarabangsa. Banyak juga international Publisher yang saya nampak buat pameran seperti Oxford, Wiley, Longman - Pearson and banyak lagi. Ade juga beli reference book dari salah satu Publisher tersebut. 

Pergi dengan Abang Izani yang kebetulan yang nak pergi ke Bookfair semalam. So Bila Sampai je kat dalam, masing-masing dengan haluan sendiri mencari buku yang nak dibeli. Dia dengan buku-buku Politik dan nazmie plak dengan buku-buku kegemaran yang saya nak beli.

Memang meriah sangat tengok orang ramai datang ke KLIBF di PWTC. Tak kira muda hingga ke orang tua, dari pelajar sekolah, guru-guru sekolah hingga kepada peminat-peminat buku. Semuanya datang untuk melihat dan memeriahkan Book Fair kali ini. Thanks to Abang izani kerana sudi tumpangkan Nazmie ke PWTC kerana sebelum ini saya ingatkan PWTC lokasinya di Putrajaya. Rupanya ia terletak di Seri Pacific Hotel.

Ingatkan Pameran dalam satu Hall yang Besar. Rupanya ia bertingkat-tingkat. hmm.... Pening juga saya dibuatnya. Bila tengok buku-buku, dari pening jadi Mabuk lah plak. Hai maklumlah, banyak sangat buku-buku yang menarik perhatian. Inilah salah satu-dua buku yang saya beli kat Book Fair.

Comments

  1. Yup.. tol tuh.. tahun ni ramai sgt orang.. mungkin vanue lebih besar diperlukan utk beri rase selesa.. uhuk3

    ReplyDelete
  2. huhu.. love to read huh

    ReplyDelete
  3. Yeah...Kind Of.Just wanna spend reading alot of books that interest me, since i'm not able to do this when i'm still kids which i think reading habit should start at the age 0f 5. hehehe.....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Doa Qunut Solat Subuh : Wajib atau sunat?

Kelas Percuma Belajar Agama

Perkara-perkara sunat yang dilakukan pada hari Jumaat